Woonhuis taxaties

Om woonhuizen of appartementen te mogen taxeren dient een taxateur gecertificeerd te zijn en ingeschreven te staan bij een kwaliteitsregister. Kuipers Taxaties & Advies staat ingeschreven in het register van Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) en is ook aangesloten bij de branche organisatie VastgoedPRO.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij het taxatie-instituut NWWI. De rapporten die opgesteld worden voldoen hiermee aan de eisen van de NHG en worden door alle financiële instellingen geaccepteerd. Bij ons ontvang je dus altijd een gevalideerd taxatierapport.

woonhuis taxatie kuipers Borne

Taxatie woning of appartement

Een taxatie kan nodig zijn in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als u een woning of appartement wilt kopen of verkopen, bij het over- of afsluiten van een hypotheek, bij een echtscheiding of bij overlijden. Bij Kuipers Taxaties & Advies bent u zeker van een vakkundig oordeel, een snelle levering en een helder en compleet rapport over uw woonhuis taxatie.

Werkgebied

Taxaties van woningen en appartementen mogen door een erkend taxateur uitgevoerd worden binnen een straal van 20 kilometer van de vestigingsplaats van het kantoor van de taxateur. In ons geval betreft dit een straal van 20 km rondom Borne. Hierdoor mogen wij taxaties uitvoeren in bijna heel Twente.

Doordat wij werkzaam zijn in dit relatief kleine gebied, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.